WELCOME TO MY BLOG
Why is it THE VOCIFEROUS-FILLE?

Vociferous is an adjective which can be defined as an expressing opinions or feelings in loud and confident way

Fille is actually a French word mean a girl.

I take this blog as a medium for me to share my opinions or knowledge with other people. Feel free to read and have a blast! ;)

Tuesday, December 15, 2009

Wa Cair bebb!


Haaa, dengar sini semua orang kampung, sila tonton video di atas. Senanye dah lama nk post but bru hri ni kesampaian. I dont know whether it's working or not but i'll check it later. Hee. Btw, budak dia atas ini name dia Azam. From KL I guess. Wa minat gile budak kecik nii. Suara die walaweyhh sedap gileeee. Muka handsome. Waaaa, tidakkkkk! Die ni peserta Idola Kecil 2. Aku pun tk taw cne aku boleh nengok reality show ni. Tapi selalu aku nengok ulangan die hari Rabu malam malam di kala tk bole tido tu kn. HAHA. Best jugakk. Nengok tw vd nii. Tapi die I punyaa oke, dont rembat rembat. HEE. Btw, nak bagi tauu ni today aku start tuition Add math HAHA. Semangat gilee kan :)


PS: Angah tamau jeles okeee. You tetap number ONE in my heart lahh. HAHA :P

2 comments:

aai syaqie said...

kau tution kat mane beb ?
tk reti nk bgtau aku

ninaa said...

Aku tuition dekat rumah laa. Ade tutor dtg :) Saje nk buat surprise. Bukan selfish oke. Mak lupa nk habak kat hang :P