WELCOME TO MY BLOG
Why is it THE VOCIFEROUS-FILLE?

Vociferous is an adjective which can be defined as an expressing opinions or feelings in loud and confident way

Fille is actually a French word mean a girl.

I take this blog as a medium for me to share my opinions or knowledge with other people. Feel free to read and have a blast! ;)

Monday, December 7, 2009

UKKM


Tengahari tadi pergi MRSM Pontian and sitting fr UKKM. So far apa yang bisa saya rumuskan disini bahawasanya math question die sememangnya high level. Stress eden dibuatnyo. Dahlaa semua buat kt com so takleh nak conteng diagram dan terpaksa perah otak recall formula. Kesian gileee. Frst question pun aku dh skip. Tp tkpelahh redha jeeeeeeeee. Sape suhh tk prepare. HAHA.

2 comments:

syasya johan said...

samelah.syasya pown ambik diz exam=)
but kat batu pahat

aai syaqie said...

haha klaka gile laaa. rase mcm first time laa dalam tahun ni yang kite relax je tak study nk amek exam

mrsm pon mcm ci saje je nk bagi aku ade darah tinggi pkr kn soalan math die

btw, chill