WELCOME TO MY BLOG
Why is it THE VOCIFEROUS-FILLE?

Vociferous is an adjective which can be defined as an expressing opinions or feelings in loud and confident way

Fille is actually a French word mean a girl.

I take this blog as a medium for me to share my opinions or knowledge with other people. Feel free to read and have a blast! ;)

Wednesday, December 21, 2011

Harimau Malaya




Assalammualaikum and Heyyaaaa :D

Haaa, nampak gambar atas tuu? Dah dah jangan jerit lagi. Nina tak amik pun lah. Kita tak fans pun dengan dia. Serious! Kita saja je nak post pasal dia memandangkan dia ada ramai gila peminat. Hehe. Siapa dia ni? Faiz Nazmi kan, pemain harimau malaya berjersi number 12 eh ke 21? Confused den. Nina baca kat twitter, amboi ramai naa nak berebut rebut mamat nii. Siap nak bergaduh dengan konon atau mungkin gf nazmi, yang bernama Nadia Ismael. Tak pasal pasal dia jadi public figure.

Kesian tw tht girl, disebabkan peminat Faiz Nazmi yang terlalu ramai dan terlalu fanatic semua dok nak stalking dia, termasuklah aku and Anis. Hihi. And ada je yang mengata dia bukan bukan. Tk patot taw awak. Kesian dia. Dia tk bersalah pun. Bacalah kat twitter. I do really, felt pity towards her taw, the latest post, Nadia received BBM frm Nazmi who was like mcm proposed her to be his girlfriend. But later on, si Nazmi tu post twitter dia cakap dia kena hack. Ya Allah kesiannya the girl. Kalau Nina jadi dia serious terus ku deactive segala account social networking. I know how she feel. Pity her. Malu gila okayy. 





Kepada anda peminat Faiz Nazmi atau minat sesiapa punlah kan kan, Nina rasa nak minat tu boleh tapi jangan fanatic sangatlah kot. Minat sebagai peminat cukup, tayahlah nak campur urusan life dia ke hape ke kan. Cuba letakkan diri kita dekat tempat si Nadia tu, then baru kita rasa macam mana. Kalau dah jodoh korang dengan dia, tak kemana punya. Sabar jelah eaaa. Kadang korang pun tk terfikir sampai situkan. Lagipun kita kan perempuan, tak comel ahh macam tergedik gedik kat laki mcm tu taw sayang. Peace <3

Any inconvenience during reading the post above, I apologize :D
It's part of my opinion.


# Anw, susah gila nak cari best shot of him. Faiz Nazmi ni tadelah handsome mana, cute sikit je kot. Handsome ke cute ke subjective kan. Lain org lain lah opinionnya 


2 comments:

aai syaqie said...

kesian gile laaa kat die. hadoii

woot woot ;) said...

kite peminat nazmi !! hihi