WELCOME TO MY BLOG
Why is it THE VOCIFEROUS-FILLE?

Vociferous is an adjective which can be defined as an expressing opinions or feelings in loud and confident way

Fille is actually a French word mean a girl.

I take this blog as a medium for me to share my opinions or knowledge with other people. Feel free to read and have a blast! ;)

Tuesday, December 21, 2010

teeeHEE

Hey Hey You You, Assalamualaikum awakk ^__^
*secara tiba tiba hyperactive pulak.




Agak lama tak sembang sorang sorang dekat belog kan. Sape rinduuu sayaaaa? Cepat cepat ngakuu, oh tanak ngaku ehh, tkpe tkpe. Lately nih, banyak melangsaikan hutang tag daripada kawan kawan saya. Sian depa, penat na dok piki sapa nak tag sapa nak tag, alih alih tag kat Nina, si Nina ni buat dang pulok. Tu yang asik post tag, or contest tu je kan. HEE. Nak cerita cerita idea nih tanak keluaq pulak. Tu yang tak cerita tuu.



Ni masa hari tu, pergi library dengan Faizul, dengan Ashifaq, dengan Aina tiada dalam gambar. HAHA
Ouhh ya, Im a superduper sneakers girl. Collection baru ada beberapa psg, ada sesiapa sudi menderma?

Anw, pagi ni pergi tuition. Sambung tuition chemist dengan add math. Circular measure bila buat kat sekolah elok je, bila Cikgu Sheikh bagi question berpusing 360 darjah kejap kepala den neh. Terkial kial, tak taw nak buat. HEHE. Then cikgu sheikh pun cakaplah, 'Awak kalau buat latihan kat sekolah boleh je kan, tapi masa exam tak boleh buat betol tak?' Eh, cikgu ni boleh baca mind orang ke, macam taw taw je apa aku cakapkan. Ceh padahal insiden sebigini memang selalu terjadi pun kan. HAHA. Nak buat macam mana. Fitrah manusia.


 Kiri muka santai santai, kanan namanya muka busuk ==,
Ni masa hari KOKO, support orang men Hoki, konon konon photographer. HEE


Actually, add math tu takdelah susah mana tau. Cuma level IQ atau tahap kematangan kita menetukan kita boleh jawab ke tak. Alaa, macam masa korang dulu UPSR, gelabah je cakap susahlah, apalah. Bila naik secondary school, PEHH kerek pulak dengan adik adik cakap, Weh UPSR tu senang je kalau tak dapat Flat something wrong la tu. HAHA. Jahat sungguh siapa yang berkata begitu kann. Haaa! terasa la tu awk, nengok dah blushing dah tuu. Eleh eleh. Tapi betul tak apa yang Nina cakap. Nina rasa bila dah habis SPM nanti tiba tiba aku pulak kerek dengan adik aku cakap add math senang. Ish Ish. Bila la IQ level saya nak meningkat nii? Nak dapat A+ fr add math.

 Comel tak comment button tu? If comel hit it okayy!



Lepas tu sekarang ni, emosi tak berapa nak stabil. Tu yang duduk membebel bebel dekat blog, saja menghappykan diri sendiri. Nak buat something yang Nina rasa enjoyable kan. Haish. Lately, Nina jugak suka nak mengedit edit belog nii. Jeng jeng jeng, dah ada comments button. Korang comment comment taww. Saya selalu bosan. Blog ni pun dah jadi bosan sebab orang tak comment kot. HAHA. Pasuh dah tuka lagu baru, dah dah tak payah mute kan lagi speaker tu, Nina dah tuka lagu sedap sikit HEEEE. Dah aa malas nak mebebel panjang. Lagi beberapa hari je nak balik Muar, tanak balik boleh tak? Malas aaaaaaa.

1 comment:

fyfa said...

sy suke postt nie,,law ad button like .. i tekan,,huhu..