WELCOME TO MY BLOG
Why is it THE VOCIFEROUS-FILLE?

Vociferous is an adjective which can be defined as an expressing opinions or feelings in loud and confident way

Fille is actually a French word mean a girl.

I take this blog as a medium for me to share my opinions or knowledge with other people. Feel free to read and have a blast! ;)

Tuesday, April 6, 2010

Assalammualaikum and Hello people! (T___T)


Haha, currently online in PSS Samura. Curik curik wehh, sebenarnya tujuan asal nak study. Minggu ni minggu exam. Besok paper Biology, Physics and Bm. Tadi Chemistry, Sejarah and Modern Mathematics. Alhamdulillah boleh buat but takdelah target besar sangat Hehe. Well, rindu gila tak berblogging. Last two weeks balik sebab ad Hari Anugerah Cemerlang kat Tasek, but then tak sempat nak post entry. Anyway tu jelahh, act to many story to be shared but later lahh. Sumpah rindu gilee nak balik rumah. Pagi tadi ternangis sekejap, sebab nengok pka nangis sebab atok meninggal. Suddenly ingat atok. Sedihhh. Dah dah, I nak pi study ni. Doakan Nina happy happy je kat sini oke. Till here. Take care people :]]


PS: Nanti 23 April cuti optional. Whoa tak sabar nak balik. Dah rindu gila kot kat semua orang :(

1 comment:

aai syaqie said...

nina. aku cuti jgk 23 april. pulang bermalam pilihan. hehe