WELCOME TO MY BLOG
Why is it THE VOCIFEROUS-FILLE?

Vociferous is an adjective which can be defined as an expressing opinions or feelings in loud and confident way

Fille is actually a French word mean a girl.

I take this blog as a medium for me to share my opinions or knowledge with other people. Feel free to read and have a blast! ;)

Monday, January 4, 2010

First Day Yawww!


Assalamualaikum and Hello people. Today, was okayy laaa. But lil bit bored and tired. Hari ni aku rasa akulah manusia paling kecoh kat kelas. Mampus pas nihh aku kene reject. Dah dah, besok aku tak mau bising lagi. Harap maaf la ya anda anda di 4 Science 1, aku ni terlebih hyperactive then aku sebenarnya bored. Tapi saya janji perkara ni tk kn berulang lagi.

Actually, takda orang pun yang sound aku but aku pandai pandai la ingat sendiri kan. Alaa, aku bising pun pasal nak kenal dengan budak budak baru. Alaa, saje je usik mengusik. Bhaha. Chill la kan. Kata first day. Hari ni frust jugak sebab manusia sorang tu tk tegur aku. Tapi takpe I takesa. Suka hati you lah nak buat ape. Then frust jugak sebab owner canteen yang baru tu, service die messy. Tak macam makcik Faridah. Bengang je aku rehat tk makan. Grr.

Then frust jugak sebab borang G form 2, 2010 kat bilik SPBT miss place. Kemana pergi pun I tataw. Grr. Then, aku frust lagi sebab masih memegang jawatan AJK Kebersihan. Aku benci betol lah. Aku ni sebenarnya tak suka pegang apa apa jawatan. Aku confirm nanti mesti gadoh. Macam last year. Pengajaran mengajar aku. Aku kalau boleh malas nk pegang apa apa jawatan tuu. Herm, madah frust je kan hari ni.

Haa, masa perhimpunan pagi, aku dengan budak budak straight A's lain naik pentas. Bapakk aa bengang gila kau tahu. Dah la dengan kain aku yang macam hape ni, asik terkelipet je, kene naik pentas. Haish. Tapi adelah bangga sikit bile pengetua tu cakap amiklah mereka sebagai role model. HAHA. Then cikgu Subaidah kata ni semua muka muka memang bekerja keras ni. hee. Kamsamida cikguuu! Apa apa pun chill je laa kan. 
Senyum senyummm :) 


PS: Sapa nak taw kelas aku kan ade 62 student. Gila kentott kan. Macam pasar je daa. Td ade dpt new friends juga. Kita panggil die Han :]]

2 comments:

Meen Eunos said...

Tahniah kpd budak kecik
sebab excel dalam PMR hari tu.

Ade apply boarding school x?

Gile la kelas sampai 62 orang.
Dah macam parti pakatan ape pulak.
Haha.

Anyway.
Good Luck k.

aai syaqie said...

kau tak kecoh laaa nenek
paranoid betul lahh kau ni
haha

buat macam biase
at least boleh aku gelak2 doww
:)