WELCOME TO MY BLOG
Why is it THE VOCIFEROUS-FILLE?

Vociferous is an adjective which can be defined as an expressing opinions or feelings in loud and confident way

Fille is actually a French word mean a girl.

I take this blog as a medium for me to share my opinions or knowledge with other people. Feel free to read and have a blast! ;)

Saturday, October 24, 2009

Hang Out Lagi :D

Sabtu, 24 Oct. Bangun pagi, tak boleh online ibu guna computer. Main game, nengok cerita korea. Aku, Bosan. Lantas mengambil keputusan untuk pergi berjalan jalan. Oh ya, sememangnya saya kaki jalan. Saya tak boleh duduk diam di rumah. Nanti saya resah gelisah macam kucing mati anak. HEHE. Kucing mati anak pun tak segelisah saya awak tahuu. Memang sejak dari kecil aku terbiasa dibawa berjalan jalan. Sampai ke besar melarat. Ngeh :P


Telefon Maisarah, mula mula dia nak lepak Danga dengan Hubby dia. Tapi suddenly dia contact balik cakap nan pergi bandar. Aku pun follow la apa lagi. Kaki dah tak tertahan nak berjalan. 9 bulan lebih duduk terperap dekat rumah mengahadap bekas kekasihku Encik Buku Buku teks, Buku rujukan dan tidak lupa juga Encik module module soalan. Apalah khabar encik encik tersebut setelah seminggu lebih aku tinggalkan. Mesti dorang sedihh. Oke cukup! dh start nak merepek.

After confirm nan Maisarah, aku pun contact la jantung hati. Ouh yes, dia pun nak pegi jugak. Pergi dengan Furqan. Bego pergi KL tak balik lagi so tak dapat nak join. If dia ade maybe lagi seronok kot :P Dah siap siap, dalam pukul 12 lebih gerak. Anis tuition pukul 1, so ibu sekali jalan hantar sekali. HEE. Bila sampai je, first thing kita buat carik jntg hati Mai. Jntg hati nina datang lambat sikit katanya. Takpe takpe.

Dah jumpa jejaka jejaka ni, gerak pegi Kotaraya. Makan. Tp aku tak makan, minum XYZ jeee. Cukup mengenyangkan. Dah siap siap, gerak balik CS. Tapi jantung hati aku tak sampai. Masa tu aku takesa sangat, tapi bila bebudak ni dok tye die ktne aku pun mula hot. Aku pun dh start penat jugak. Tunggu kt McD tetiba jumpa FFC. Ada Nurul and Danny, Has and Kundor, and Ana. Tu jelah kalu tak silap. Dorg baru nk pegi mkn kt Kotaraya jugak.

Lepas tu, kite pun gerak naik atas. Masih menunggu. Aku diam jee. Malas nak cakap. Sempat jugak pergi nengok baju. Baju memang cantik, harga die pun cantik. Aku ni kalau keluar sendiri duit mang sayang nak kuar dari pocket. If kuar dari pocket ibu laju je aku pick up mana mana yang aku suka. HAHA. Then dah jalan jalan nengok baju, masih lagi menunggu. Dalam pukul 3 cmuh. Panas tak panas. Nak menyejukan hati, kita pegi watsons. Nengok barang barang yang memang aku minat HAHA

Then bila aku kuar, baru pacik tu muncul. Nasib baik sayang punya pasal. Kalu tak dah lama aku balik.  After jumpa pegi beli ticket, nengok cerita WhiteOut. Pukul 3.45. Best la jugak. Action movie kot.  Aku layan jeeee. Dah nengok movie, sementara nak tunggu 6.30 kite jalan jalan dulu. Beli baju sama dengan Maisarah. Hee. Pasuh pergi beli novel Andai Itu Takdirnya. Pasuh jalan lagi. Cerita macam macam dengan pakcik tu. Best. Dah nak balik snap gambar. Yeayy, skang dh ad 3 dh. Suka suka.

Tunggu ibu dekat area RHB bank. Lama gilaa. Tapi nasib baik dia orang teman. Ibu dah sampai buat buat tk paham HAHA. Pasuh balik kaki melecet. Penat, tp best walaupun kena tunggu lamaaa.




My everything. I Love Youuu :)


*click untuk tumbesaran :P

1 comment:

Anis lahh said...

Wahh manisnya Nina bersama si diaa ;)