WELCOME TO MY BLOG
Why is it THE VOCIFEROUS-FILLE?

Vociferous is an adjective which can be defined as an expressing opinions or feelings in loud and confident way

Fille is actually a French word mean a girl.

I take this blog as a medium for me to share my opinions or knowledge with other people. Feel free to read and have a blast! ;)

Tuesday, October 13, 2009

Freedom (n.n)

Tepat jam 9.40, pengawas peperiksaan yang bernama Pn Maisun mula membuka mulut dan mengatakan bahawa masa menjawab kertas Kemahiran Hidup Bersepadu telah tamat dan sila letakkan pensil anda. Keseronokkan pada masa, tuhan aje yang tahu walaupun kertas KH tu banyak meng-confusedkan aku. But, hopefully I'll get 8A's. InsyaAllah, AMIN. Bila semua kertas dipungut semua orang tak sabar nak beredar dari kelas. Plan aku nak amik gambar tak jadi atas sebab yang tak dapat dielakkan. Diaorang ni ntah kenapa nak balik cepat cepat. Relax aa baru je habis kan. Terkecik jugak hati aku ni dengan someone tu. Tapi diam je. Apa yang penting, aku dh merdeka. Aku nak enjoy. Segala darurat untuk keluar rumah pergi berjalan jalan, dan meng-Online 24 hours dengan automatiknya terbatal.  Korang korang yang belum final tu, jangan jealous oke. Harap bersabar heeeeeeeee ^^,

2 comments:

sheera RAWR said...

alaahaai jeles! :P alaaa nini pandaaaai :D

ween said...

Congrats sudah habis PMR.
Semoga dpt score full A :D

Salam.