WELCOME TO MY BLOG
Why is it THE VOCIFEROUS-FILLE?

Vociferous is an adjective which can be defined as an expressing opinions or feelings in loud and confident way

Fille is actually a French word mean a girl.

I take this blog as a medium for me to share my opinions or knowledge with other people. Feel free to read and have a blast! ;)

Wednesday, March 16, 2011

No more Plug In Hard Disk in Bestari room =.=

Assalamualaikum and Salam Sejahtera,



Hari ini beta berkenan hendak meluahkan rasa kecewa yang teramat sangat setelah External Hard Disk beta, colour pink yang comel telah beta formatkan semula. Hal ini disebabkan file file dalam tu semua dah dirosakkan oleh virus bernama DRUGOM.EXE. Virus shortcut ni. Cuba nengok gambar di atas itulah contohnya apabila telah dirosakkan. Haih, memang aku sabar je dengan hampa ni taw takk. Mostly the content in the hard disk were my photo's album since 2008. Bila bukak balik, hampehh. 2008 dengan 2009 dah tak dapat diselamatkan. 



Untung 2010 punya still boleh bukak. Geram gila. Ini semua gara gara, plug in dekat Bestari Room dekat Samura bila buat kerja Oral English hari tu. Sumpah sedih weh, habis kenangan masa silam dekat Tasek Utara musnah macam tu je. Nasib baik ada upload sikit sikit dekatt facebook. Haihh geram betol. Baru planning nak tunjuk dekat anak cucu, gambar gambar sebelum saya memiliki DSLR dan masih menggunakan camera Sony Cybershot Color Hijau tu.




Perhatian kepada semua warga Samura, anda dinasihati untuk tidak me-plug in pendrive mahupun external anda ke usb port computer in bestari room. Kalau tidak terimalah padah macam saya. Sebenarnya dah taw dah if plug in akan kene macam ni, tapi masa  tu memang desperate gilaa. Pastu hari tu pergi CC lupa nak clean kan balik. Menyesal menyesal. Kat sekolah tu computernya macam ada je anti-virus tapi confirm mesti dah lama tak update, kat rumah punya ni pun tak tawlahh. 


Okaylah, nak menyesal pun nasi dah jadi bubur. Marah pun tiada guna. Penat tangan aku je menaip. Hopefully after format dah okay :D 

1 comment:

Fey Lee said...

Samelah kite -.- Semua pictures mase form1-3 habis kena format balik. Kngn semua dah punah. Huwaaaaaaaa :'(

Serius sedih. Sebab bila masuk form 4 dah banyak new student. Yg lain semua pindah :( Sedih betul bile ingat balik.