WELCOME TO MY BLOG
Why is it THE VOCIFEROUS-FILLE?

Vociferous is an adjective which can be defined as an expressing opinions or feelings in loud and confident way

Fille is actually a French word mean a girl.

I take this blog as a medium for me to share my opinions or knowledge with other people. Feel free to read and have a blast! ;)

Sunday, October 24, 2010

Assalamualaikum and Heyyaa peeps ^^'

Hee, this week finally im home after 5 weeks trapped in the prison OMG sampai bawak mimpi weh. Tragis sungguh kan. Anw, there's nothing much to share. But im happy kot sebab dapat tido double decker rumah. HEHE. Tapi sedih jugak sebab besok dah kena balik, then weekends balik ni ibu takda pun. Pasuh minggu ni jelah last jumpa bibik. Huwaaaa, bibik nak balikk. Sedih sedihhhhh :( 

Tulah rapat sangat dengan bibik sapa suruh. Alaa, bibik dh memang baik sangat so rapatlah kan. Nina selalu cerita kat bibik, every single things, tkpenah satu pun tertinggal tw. From my family, my relationship and my friends segala bagai semua bibik tahu. HEHE. Thanks bik, sebab dah jadi kawan Nina gossip, then cuci baju, gosok baju semua. Kesian bibik kene buat semua tu. Bibik jangan lupa kat kiteorang taww.

Bik, sorry if ade buat salah silap, halalkan makan minum tw. If nak keje balik contact lah kitaa. HEHE. Dah ttbe touching sebab bibik nak balik pulek. Okay, besok nina balik Muar naik bus. Grrrrrr. Hopefully ada manusia yg dikenali. HEHE. Dah dah keyboard off. Sayang semuaaaaa <333 Another 2 weeks balik lagii. 


PS: I love youuuu, always and forever.

1 comment:

twinkle twinkle said...

betol2 memang sgt susa exm setara