WELCOME TO MY BLOG
Why is it THE VOCIFEROUS-FILLE?

Vociferous is an adjective which can be defined as an expressing opinions or feelings in loud and confident way

Fille is actually a French word mean a girl.

I take this blog as a medium for me to share my opinions or knowledge with other people. Feel free to read and have a blast! ;)

Monday, November 23, 2009

A shoulder to cry on

Hari ni, nangis lagi. Aku pun tak tau lah ape nak jadi dengan aku ni. Lately, cengeng sangat. Sensitive melampau. Tapi serious just now memang buat aku touching gile. Aku just tak faham kenapalah mesti nak bergadoh pasal benda kecik. Then banyak banyak masa kenapa waktu maghrib die nak suruh aku buat kerja. I know what Im doing and what is my job oke. 

Duhh. Yang lagi sorang tu pulak tahulah penat, aku pun penat jugak. But, tolong lah jangan condem macam macam. I just wondering taw, banyak banyak manusia yang buat kerja kenapalah salah aku je dia nampak. Cara menanya seolah olah aku ni macam takda perasaan je. Sedih tau tak. Aku sacrifice bangun tido awl sikit dr yang lag dua tu semata mata nak nengok adk aku buat apa. Takot dorang main bukan bukan. Then prepared tok nk masak semua.

Tolonglah appreciate sikit. Aku penat, paham tak! Aku tak biasa buat kerja kerja rumah ni. So bagi la chance sikit. You cant expect with the first experience everything will be perfect. The others pun bukannya buat kerja sangat. Ingat aku ni tak pandai nak merajuk suka hati je buat aku mcm ni. Hello, I pun manusia jugak okeee. Dah aa malas nak citeee. Nasib baik ade Encik Farhan plus Cik Balqies bikin saya chill balikk.

Aku ni masih bertuah lahh, sebab masa aku sedih je ade je orang nk buat aku chill. Hari ni even tkde Aina, aku masih ada balqies ngan paan. Bal buat aku gelak guling guling taw. Die memang faham aku. Then die jugak tauu cne nk chill kn aku. Thanks a lott yawww! I guess my friends know me better than my family do. Ya, that's fact! They know how to chill me up when im sad. They know how to take care of my feeling. Not like them who just know how to critic me.

3 comments:

aai syaqie said...

hoho. aku dengan balqis ni gilir2 laaa ye take turn. HAHA

btw, so sorry kau ssh nak contact aku. phm2 laa skrg fon aku menggedik nak rosak. and im so sorry because you have to borrow someone else pnye shoulder sbb aku tkde. chill dowh. aku sayang kau. aku sayang kau sampai mati !

Teha Sayang said...

hm , biasa lah tuh . memang memenatkan buat keja rumah neh . Hee . try your best oke ;D

aca said...
This comment has been removed by a blog administrator.