WELCOME TO MY BLOG
Why is it THE VOCIFEROUS-FILLE?

Vociferous is an adjective which can be defined as an expressing opinions or feelings in loud and confident way

Fille is actually a French word mean a girl.

I take this blog as a medium for me to share my opinions or knowledge with other people. Feel free to read and have a blast! ;)

Saturday, November 14, 2009

Hangouttt

Sabtu, 14 November 2009. Perancangan pada hari tersebut adalah meronggeng di bandar bersama Cik Maisarah. Encik Farhan saya takda plak masa tu. Die pergi main bola biasalah sportsman. Ouh kebetulan kakak aku pun balik, so aku pun ajaklah die. Anis pulak dah habis exam, so die pun keluarlah dengan kawan die. Kite orang pergi nengok cerita 2012, tapi tapi Acaa tak join atas sebab sebab tertentu. Dan agak membuatkan aku stress jugak. Haishh

Tapi ronggeng tetap ronggeng. Even pergi berdua dengan Cik Mai ajee, still best kot. Pergi lepak lepak dekat roibo kejap. Then jalan jalan kat innercity. Beli cuddygirl tiga belas hinggit jee tp cantik, anis beli yang plain but 20 ringgit. What a waste kn. Bila dah pukul 1:30 terasa nk pergi toilet before masuk wayang. By the time nk naik level 5 kt escalator terserempak pulak dengan Cik Izyan Syazwan. hee First meet. Comel je mudak nii. heee

Kami suka pi toilet level 7, sebab free. Jimat 20 sen. hehe. After pi toilet kite pun masuk wayang.  About 2:05 cmuh. Then keluar pukul berapa tak sempat nengok jam plak. Yang penting duration for 2012 tu 2 hours and 40 minutes. Walaweyh lama tak lama kn. Naik kematu punggung nihh. Cerita tu agak best. Tapi tk insaf sgt at the end ramai lagi orang hidup. But the earthquake dalam mvie tu semua nampak sgt real agak menakotkn la jugakk. Dah habis mvie jalan lagi.


Bile dah nak pukul 6, ibu dah text. Die suh beli caramel latte dekat J.Co. Aku pn pegilah J.Co. Then beli donut for my sibs kat rumah plus fer Cik Maimunah my fister mother tuu. heee. Masa kat J.Co ada one couple ni sangat sweet. Apa die buat? Sewaktu itu, cehh sewaktu dorang ngah queque. Then the girlfie ask nak buat ape beli donut nii? Then dengan machonya boyfie die jawab, takpelah awak bawak balik rumah nanti makan dengan family awak oke.


Walaweyhh, rasa macam nak pengsan je dengar. Boyfie die tu dah la cuteee slack agak rendang je. HEHE. First thing in my mind, I was thinking kalau lah my boyfiee mcm tuu. Best gilee. Bukan je care about myself but including my family. Tabikkk spring doe mamat tuu. heeee. Then balikkk. Bile balik rumah je something happen. Air mata ni membanjiri pipi aku. First time, crying 'cats and dogs'.  Kenapa? Biarlah rahsia.


Thanks to Aina, for willing to be by my side when I need You. Kesian Aina terpaksa dengar aku melalak lalak. Bak kata paan, malu je dengan Aina. Haha. Alaaa, dengan Aina bukan sape pun kn. Die call nangis dulu pasuh siap gelak gelak lagii. Balqies jugaaaa. Thnks sebab care. Haaa, tidak dilupakan my superduper hero. Buat nina chill. hehe. I loveeee youu peoplee :]



2 comments:

izyan94 said...

haishh.malu lah:)

aai syaqie said...

hesh paan tu gedik ahh. apsl plak nak malu dengan aku ? grrr